Румънската полиция ще приключи делото срещу румънския шофьор, който имаше

...
Румънската полиция ще приключи делото срещу румънския шофьор, който имаше
Коментари Харесай

Разван направи голяма беля с регистрационния си номер

Румънската полиция ще завърши делото против румънския водач, който имаше " непристойно обръщение " против ръководещата партия в родината си върху регистрационните номера на автомобила си, регистриран в Швеция. Това оповестиха локални медии.

" Скандалните " регистрационни табели ще бъдат върнати на пътна полиция в Швеция, която ги анулира след началото на абсурда. Собственикът на автомобила Разван Стефанеску обаче ще си върне книжката.

Целият скандал стартира, когато той влезе в родината си в средата на юли с кола, чиито регистрационни номера, издадени в Швеция, бяха " MUIEPSD " - непристойно обръщение против ръководещата партия в Румъния - PSD.

Пътна полиция в Букурещ счете, че тази регистрация на автомобил е противозаконна. Швеция репликира, че тя би трябвало да се одобри на всички места в Европейски Съюз. Справка открила, че Разван Стефанеску няма нарушавания в Швеция, където живее и работи.

Скандалът въпреки всичко провокира стихия от рецензии против шефовете в Пътната полиция за престарание в сгода на ръководещата партия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР