Румънската гранична полиция спря на пункта Гюргево над 22 тона

...
Румънската гранична полиция спря на пункта Гюргево над 22 тона
Коментари Харесай

Румънската гранична полиция спря над 22 тона хартиени отпадъци от България

Румънската гранична полиция спря на пункта Гюргево над 22 тона хартиени боклуци, които румънски жител превозвал от България към Румъния без цялостна трансгранична документи, съобщи организация Аджерпрес.

Граничните служители на реда на пункта Гюргево направили инспекция на камион, ръководен от 56-годишен румънски жител, който превозвал, съгласно документите, съпътстващи товара, хартиени боклуци. Заради подозрения по отношение на законността на превоза, служителите на реда потърсили съдействието на комисари от Националната организация за околна среда. При инспекцията било установено, че в транспортното средство се намират 22 320 кг хартиени боклуци, натоварени в България, които били предопределени за комерсиално сдружение в окръг Илфов. Проверка на документите за трансфер открила, че не са изпълнени всички законови условия за транспорт на товара.

В резултат румънските гранични власт и не са позволили транспортното средство на румънска територия, а отпадъците са били върнати на сдружението изпращач.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР