Руди Гонсалес, бившият бодигард на , разказа как легендарният боксьор

...
Руди Гонсалес, бившият бодигард на , разказа как легендарният боксьор
Коментари Харесай

Как безразборният секс спаси живота на съперниците на Тайсън

Руди Гонсалес, някогашният телохранител на , описа по какъв начин именитият боксьор е разпускал преди борба. Американецът е прибягвал до един от най-старите и изпитани способи за разпределяне на нервите - сексът.
" Той трябваше да прави секс напряко в съблекалнята, преди да излезе на кръга. Трябваше да му намирам последователки, без значение какви. Майк непрекъснато споделяше: " Ако не се ч***м, ще изляза незабавно и ще убия този човек ". Той трябваше да прави секс, с цел да освободи част от силата, която имаше в него. Развеждах девойки по тоалетни и съблекални ", спомня си Гонсалес пред The Sun.
" Понякога се оттегляше с тях за минута, ч***ше ги лудо и споделяше: " Добре, този човек ще живее довечера ". Най-вече се опасяваше, че ще убие някого на кръга. Знаеше, че е кадърен на това.Не е пресилено да се каже, че той беше като трен, който бяга след тези момчета. Сексът му помагаше да освободи силата си и да облекчи напрежението ", добавя някогашният бодигард на боксьора. В удостоверение на част от думите на Гонсалес е и
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР