Ledger най-накрая започна да изпраща дългоочаквания си хардуерен портфейл Ledger

...
Ledger най-накрая започна да изпраща дългоочаквания си хардуерен портфейл Ledger
Коментари Харесай

Ledger започна дистрибуцията на своя нов хардуерен портфейл

Ledger най-сетне стартира да изпраща дълго чакания си хардуерен портфейл Ledger Stax на клиентите, които са го поръчали авансово преди повече от година, с което постави завършек на дългото закъснение на първичната дата на стартиране на пазара.

Сътрудничеството с Тони Фадел, основателя на iPod, беше оповестено на събитието за Web3 разработчици, Ledger Op3n, през декември 2022 година

Първоначално очакван за март 2023 година, Stax се сблъска с индустриални проблеми, които доведоха до обилни забавяния и отчаяние на клиентите, за което свидетелстват недоволства в платформи като Reddit. Въпреки това Ledger към този момент стартира да извършва поръчки, четиринадесет месеца след първичната дата на стартиране.

Иън Роджърс, основен шеф по опита на Ledger, акцентира провокациите по време на създаването, само че посочи сполучливото осъществяване на визията им за Stax. Устройството се доставя в положение на версия 1.4, като може да се похвали с усъвършенствания и спомагателни функционалности спрямо типичните пускания на версия 0.9.

Роджърс призна решаващата роля на Фадел в проектирането на Stax, като означи, че неговият опит е съдействал за естетическата му прелест и по-широката потребителска прелест. Той акцентира значимостта на балансирането на удобството за потребителя с уговорката на Ledger за сигурност и независимо настойничество на цифрови активи.

 

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР