Cardano укрепва позициите си в блокчейн пространството чрез партньорства с

...
Cardano укрепва позициите си в блокчейн пространството чрез партньорства с
Коментари Харесай

Cardano разширява екосистемата си със стратегически партньорства

Cardano укрепва позициите си в блокчейн пространството посредством партньорства с огромни мрежи, в това число Polkadot, Algorand, Avalanche, Hedera и Ripple.

Тези съюзи имат за цел да покачат оперативната съгласуемост и да насърчат нововъведенията, като в последна сметка подобрят успеваемостта на транзакциите.

Cardano се стреми да подтиква взаимоотношенията сред веригите, изключително с Polkadot , който улеснява интеграцията сред блокчейн, позволявайки на потребителите по-лесен достъп до децентрализирани приложения (dApps). Сътрудничеството с Algorand , прочут с високата си скорост на транзакциите, може доста да увеличи успеваемостта на Cardano.

Avalanche внася опит в транзакциите с ниска инертност, предлагайки по-бързо време за удостоверение и по-ниски такси. Освен това партньорствата с Hedera и Ripple ще подобрят скоростта и сигурността на транзакциите, като в същото време усилят опциите на ADA при трансграничните заплащания.

В неотдавнашна презентация създателят на Cardano Чарлз Хоскинсън очерта проектите за „ Cardano 2.0 “, като се концентрира върху мащабируемостта, децентрализацията и сигурността. Към момента на писане на публикацията ADA се търгува на цена от $0.3659, което съставлява най-малък спад от 0.03% през последните 24 часа, с пазарна капитализация от $12.81 милиарда и доста нарастване на дневния размер на търговия.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР