Най-голямата американска крипто борса Coinbase пусна очаквания си Smart Wallet,

...
Най-голямата американска крипто борса Coinbase пусна очаквания си Smart Wallet,
Коментари Харесай

Coinbase дебютира услуга за смарт портфейли

Най-голямата американска крипто борса Coinbase пусна упования си Smart Wallet, предопределен да улесни новите консуматори да се включат в DeFi пространството.

„ “, написа Сидхарт Коелю-Прабху, старши шеф по ръководство на продуктите на Coinbase, в блог обява, в която афишира стартирането на продукта.

„ e “, добави той

Coinbase в началото разгласи проектите си на конференцията ETHDenver през февруари.

За разлика от обичайните изречения за възобновяване, приложения и разширения, които нормално се употребяват за достъп до приложенията и DeFi услугите, смарт потфейла на компанията употребява общоприети за промишлеността пароли (Passkeys) и съпътстващ уеб портал. При стартирането си те поддържат мрежите Base, Етериум , Optimism , Arbitrum , Polygon , Avalanche , BNB и Zora.

Новите портфейли на Coinbase имат за цел да отговорят на постоянно срещаните провокации за DeFi потребителите, изключително тези, свързани със стартирането.

Според информацията Coinbase построява два нови портфейла. Разработчиците към този момент могат да избират сред смарт портфейл, основан от Coinbase Wallet, който може да се употребява в доста приложения, или да интегрират вграден, характерен за приложението портфейл, задвижван от Wallet as a Service.

И двете решения имат за цел да оказват помощ за по-лесното и по-бързо включване в ончейн веригата:

  •  Смарт портфейлът е допълнение към Coinbase Wallet SDK, което разрешава незабавното потребление на портфейла в границите на dApp, като се употребява единствено ключ за достъп – без евакуиране на приложения, разширения или сийд изречения. Този световен уеднаквен портфейл разрешава на потребителите да вземат балансите си с и може да се употребява в стотици съвместими с EVM приложения, които към този момент са са интегрирани с Coinbase Wallet SDK. Тъй като към този момент е разполагаем в тестовата мрежа на Base Sepolia, разработчиците могат елементарно да стартират работа с това гратис и готово за приложимост решение.
  • Портфейли, задвижвани от Wallet as a Service, разрешават на разработчиците да основават вградени портфейли, които абстрахират сложността на криптовалутите в интерес на познатите способи за влизане в е-поща и обществени мрежи. Тези вградени портфейли дават опция за персонализирани потребителски преживявания, които са напълно в границите на обещано приложение.

Разработчиците към този момент могат да се записват запрограмата за ранен достъп.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР