Руби обича всички красиви стари вещи, преодолели изпитанията на времето

...
Руби обича всички красиви стари вещи, преодолели изпитанията на времето
Коментари Харесай

"Магазинчето за антики и вълшебства" от Мануела Инуса

Руби обича всички красиви остарели движимости, преодолели тестванията на времето и нашепващи от дълго време забравени истории. Затова и не може да си показа живота си надалеч от фамилния антиквариат. Дори и в най-лошите дни може просто да затвори и да потъне в някоя прашна книга. Все по-рядко обаче има клиенти, които влизат, с цел да си купят някой скъп предмет. Освен това сърцето й към този момент не се задоволява единствено с сантименталните истории от пожълтелите страници.

Руби знае, че се нуждае от смяна.
Но какво да направи, когато се опасява да не опетни паметта на майка си, в случай че преобрази магазина? Как да постъпи, когато единственият мъж, за който мечтае, е обгърнат в тайнственост? И не разрешава на никого да му подаде ръка над високите стени, които е издигнал към себе си.

Историята на петте приятелки от „ Валери Лейн “ продължава. След „ Магазинчето за чай и благополучие “ и „ Магазинчето за шоколад и фантазии “ в този момент може да се разноските из „ Магазинчето за антики и магии “. Вижте какво споделят читателите и медиите за третия разказ от Мануела Инуса:

Чаровен разказ за другарството, в който ще откриете доста комизъм и романтика.
Frau von Heute

Стопляща сърцето история за магията на старинните движимости, другарството, любовта и пътя към същинското благополучие.
DIE HARKE am Sonntag

Книгите на Мануела Инуса се четат леко, само че постоянно са извърши с страсти и доста смях.
Freie Presse

С доста сексапил и духовитост „ Магазинчето за антики и магии “ намира място в сърцето на всеки четец.
mein tv & ich

Една вълшебна книга, с която можете да се отпуснете и да помечтаете за няколко часа.
Mainhattan Kurier



За създателя:

Мануела Инуса е родена през 1981 година в Хамбург и още от дете мечтае да стане писателка. Малко преди своя тридесети рожден ден, взема решение, че моментът е в този момент или в никакъв случай. Сред най-популярните й романи са книгите от поредицата за „ Валери Лейн “, които омагьосаха сърцата на читателите и превзеха листата с бестселъри на Spiegel.

Освен създател на увлекателни романи, Мануела Инуса е и почитателка на пътешествията, трилърите, чая и английската поп музика. Тя към момента живее в родния си град със брачна половинка си и две им деца.

Съветите на Руби от „ Магазинчето за антики и магии “

Във всеки един от романите на Мануела Инуса ще откриете забавни предписания или потребни препоръки. Вижте какви дребни хитринки споделя собственичката на антикварния магазин на „ Валери Лейн “ - сигурно ще бъдат потребни на всяко домакинство.

Отстраняване на петна върху мебели
Петната от сок Руби търка с паста за зъби. Оставя я да подейства и я отстранява със суха мека забрадка.

Справяне с вдлъбнатини в дървото
Руби покрива вдлъбнатината с влажна кухненска забрадка и я глади с гореща ютия. Дървото поема течността и се изправя.

Премахване на останки от лепило или лепенки
Остатъците от лепило се отстраняват доста елементарно с оцет. Намокрете забрадка и търкайте с нея остатъците, до момента в който изчезнат.

Обезпрашаване на книги
Книги, стояли прекомерно дълго по рафтовете и покрити с прахуляк, Руби избърсва с четка. Най-подходяща е огромна и мека бояджийска четка. Руби минава с нея прашните ръбове, най-добре някъде навън. Останалия в ъгълчетата прахуляк почиства с по-малка и мека художническа четка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР