Розалина Попова, която е подгласничка на "Мисис Бургас", влезе в

...
Розалина Попова, която е подгласничка на "Мисис Бургас", влезе в
Коментари Харесай

Красива бургазлийка облече дрехите на Моника Белучи

Розалина Попова, която е подгласничка на "Мисис Бургас ", влезе в холивудска продукция като двойничка на холивудската звезда Моника Белучи.

Това се случи по време на фотосите на Memory с присъединяване на Лиъм Нийсън и добре познатия ни от „ Железният човек 3 “, „ Блъдшот “ и „ Приказки за лека нощ “ Гай Пиърс. Лентата е на режисьора Мартин Кембъл и се излъчва зад океана от 29 април.

В последния миг Моника Белучи не съумяла да дойде в Созопол за фотосите. И се наложило за част от фрагментите да намерят нейна двойничка.

Така Розалина Попова получава страховит късмет и влиза в продукцията. Дори облича облеклата на Белучи, написа "Флагман ".

Розалина споделя, че е било извънредно преживяване да се допре до такива огромни звезди. Тя е възхитена от отношението на целия екип към участниците и признава, че макар неприятните метеорологични условия, е било доста занимателно по време на снимачния развой.

Брюнетката разгласява в персоналния си Инстаграм профил видео от лентата и написа, че е била част от фотосите в България.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР