Росица Пандова-Йовкова и Радослав Василев положиха клетва като депутати. Те

...
Росица Пандова-Йовкова и Радослав Василев положиха клетва като депутати. Те
Коментари Харесай

Двама от "Продължаваме промяната - Демократична България" се заклеха като депутати

Росица Пандова-Йовкова и Радослав Василев поставиха клетва като депутати. Те влязоха на мястото на някогашните народни представители Андрей Цеков и Атанас Славов, които станаха министри на районното развиване и благоустройството, и на правораздаването.

Росица Пандова до момента не е била народен представител, до момента в който Радослав Василев е бил народен представител в последните два Народното събрание. Доби известност, когато в първия парламент не можа да приключи изявление от трибуната и се отхвърли посред подвиквания от място от депутати на ГЕРБ-СДС.

Предстои клетва да положат още двама души от " Продължаваме промяната ", които в четвъртък Централната изборна комисия разгласи за определени за депутати. Това са, който би трябвало да влезе на мястото на Николай Денков и, влизащ на мястото на Асен Василев.

Недев беше народен представител в предходното Народно заседание и е представян като бизнесмен, а Хасан до момента е бил секретар на община Хитрино, бил е народен представител от листата на Движение за права и свободи през 2014 и 2017 година

И четиримата нови депутати са от квотата на " Продължаваме промяната ". С това съотношението на представителите на партията на Кирил Петков и Асен Василев по отношение на тези на " Демократична България " се усилва с един. Атанас Славов беше от квотата на " Демократична България ". Депутатите от обединяването са 25 против 38 от " Продължаваме промяната ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР