Роси: Ще направим всичко възможно, за да продължим напред"Този мач

...
Роси: Ще направим всичко възможно, за да продължим напред"Този мач
Коментари Харесай

Роси: Ще направим всичко възможно, за да продължим напред


Роси: Ще създадем всичко допустимо, с цел да продължим напред
"Този мач е доста значим и ние ще създадем всичко допустимо, с цел да преодолеем този кръг. Това е значимо за клуба и за феновете", разгласи наставникът на Левски Делио Роси преди реванша с Вадуц от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

"Сините" позволиха изненадваща загуба с 0:1 при гостуването си в Лихтенщайн предходната седмица и в този момент ще би трябвало да търсят поврат на "Герена" в утрешния мач. "Този мач е доста значим и ние ще създадем всичко допустимо, с цел да преодолеем този кръг. Това е значимо за клуба и за почитателите. Ние ще дадем всичко от себе си, с цел да продължим напред. Със сигурност това е един противен резултат, който въздейства. Аз считам, че този тим сподели, че може да победи всеки и да загуби от всеки, откогато аз съм тук. Всичко зависи от нас. Защото ние постигнахме положителни резултати против тимове, които са по-добри от нас и надлежно не постигнахме положителни резултати против тимове, които са по-слаби от нас", разяснява Роси на днешната си конференция.

Италианският експерт посочи, че Паулиньо и Филипе Нашименто не са се възстановили от своите травми няма да вземат присъединяване в дуела, само че завърналият се в състава Холмар Ейолфсон може да бъде измежду титулярите. "Нито един от контузените не е възобновен. Въпросът с Холмар е по-различен, той се възползва от правото си на 15 дни отмора, откакто взе участие в едно значимо съревнование, каквото е Световното състезание. Още от момента, в който се върна в тима, той взе участие в тренировките. Естествено, че му би трябвало време, с цел да влезе в темп, само че той е подготвен за игра и на следващия ден ще решим дружно с него дали ще играе в мача", изясни Роси.

"Желание имаше и в първия мач, само че това не се появи на терена и стигнахме до една загуба, която можеше да бъде и еднакъв мач, само че не успяхме. Ние можем да приказваме доста, само че резултатът се реализира на терена, тъй че блясъкът в очите е добре да го забележим не преди мача, а на терена по време на мача", добави той.

"Аз знам, че моята работа е обвързвана с резултатите, треньорската работа няма период. След първия мач имахме среща с президента на клуба, само че не сме говорили по въпроса за моето бъдеще. За да работи един човек, би трябвало да се има вяра в неговата работа. Той може да има неприятни резултати и да има религия в работата му, или да има положителни резултати, само че да не му се има вяра. Работата ми е оценена по резултатите и те са най-важните. Аз упражнявам футболистите, които имам разполагаем и би трябвало да направя всичко допустимо, с цел да реализира нужните резултати с тези футболисти", сподели още треньорът на Левски. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР