Рони О‘Съливан надигра Джъд Тръмп с 6-3 фрейма в най-интригуващия

...
Рони О‘Съливан надигра Джъд Тръмп с 6-3 фрейма в най-интригуващия
Коментари Харесай

О‘Съливан надигра Тръмп на Шампионата на играчите

Рони О‘Съливан надигра Джъд Тръмп с 6-3 фрейма в най-интригуващия конфликт от първи кръг на мощния шампионат по снукър Шампионат на играчите, който се организира в британския град Уулвърхемптън.

Ракетата, първенец в конкуренцията от 2018 и 2019 година, надделя различен повторен победител в шампионата, откакто сподели по-солидна игра и се възползва от възможностите си. Шесткратният международен отличник стартира с брейк от 90 точки още в първата партия, преди Тръмп да отвърне с 53. Първата кражба пристигна в третия фрейм, което подейства и като насочна точка за развиването на целия мач. Асото направи нов халф-сенчъри брейк – този път от 52 точки, само че Рони наниза 83 и поведе още веднъж в резултата. О‘Съливан се регистрира с трета висока серия – този път от 99, с цел да се отдръпна на почивката с задатък от 3-1.

След паузата Тръмп понижи след 69, само че 62 върнаха преднината на Гения от Чигуел. В седмия фрейм международният първенец от 2019 открадна на собствен ред партия след 55 пункта, само че това се оказа и последната му в мача. 127 и 52 се оказаха задоволителни за О‘Съливан, с цел да откри място измежду четвъртфиналистите в конкуренцията. 

Там негов противник ще бъде първенецът на Мастърса Нийл Робъртсън, който завоюва откриващия си мач с Кайрън Уилсън с 6-4. Двамата се срещнаха на финала на Световната Гран при през този сезон, а успеха бе за „ Ракетата “ с 10-8.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР