Рон Джеръми - един от най-известните актьори във филми за

...
Рон Джеръми - един от най-известните актьори във филми за
Коментари Харесай

Един от най-известните порноактьори влезе в психиатрична клиника

Рон Джеръми - един от най-известните артисти във филми за възрастни, е настанен в държавна психиатрична клиника, откакто е приет за некадърен да дава отговор пред съда по обвинявания в обезчестяване и други полови похищения, съобщи Ройтерс, базирайки се на окръжната прокуратура на Лос Анджелис.
Шестдесет и девет годишният Джеръми може да бъде арестуван за период до две години, сподели представителят на окръжната прокуратура Грег Рислинг. Изслушването на порноактьора е планувано за 8 май.
Срещу Рон Джеръми са повдигнати 30 обвинявания в обезчестяване и други полови похищения, осъществени в региона на Лос Анджелис за интервал от 23 години. Джеръми не се признава за отговорен.
През януари съдията от Върховния съд на Лос Анджелис Роналд С. Харис постанови, че Джеръми е некадърен да спомага в своя отбрана, съгласно неговия юрист Стюарт Голдфарб. Голдфарб не е дал отговор незабавно на запитванията за коментар.
Рон Джеръми беше измежду най-големите имена в порноиндустрията. От 70-те години на предишния век артистът се е снимал допълнително от 2000 кино лентата за възрастни.
Джеръми беше в пандиза от арестуването си през 2020 г.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР