Романтика, страст, любов... Целувката е едно от най-красивите и приятни

...
Романтика, страст, любов... Целувката е едно от най-красивите и приятни
Коментари Харесай

7 причини да се целуваме повече

Романтика, пристрастеност, обич... Целувката е едно от най-красивите и приятни неща в живота ни. И не е просто наслаждение, целувката е здраве. Ще го потвърдим и ще ви дадем 10 аргументи да се целувате повече и по-често. Готови ли сте? Започваме:)

1. Целувайте се, с цел да сте млади

За да сте млади и здрави, целувайте се всеки ден. Жените, целувайки обичания, могат да изгладят бръчките и да създадат кожата си по-здрава и еластична.

2. Изберете френската целувка

По време на френската целувка се задейства основният мозък, който е виновен за насладата и удоволствието.

3. Атакувайте напрежението с целувки

По време на целувка в човешкото тяло се създава „ хормон на щастието ", който укрепва имунитета. Страстната целувка понижава напрежението, покачва настроението и понижава заплахата от инфаркт.

4. Целувайте се, с цел да разменяте потребни бактерии

При буйното впиване на устни един в различен сътрудниците обменят бактерии, които са потребни за техните имунни системи и при битката със болесттите.

5. Целувайте се, с цел да горите калории

При буйна целувка се горят 6,4 калории за една минута. Не забравяйте, че целувките би трябвало да бъдат разнородни - нежни и буйни, и почтени и гневни.

6. Целувайте се, с цел да не ви боли

Целувката е най-хубавото болкоуспокоително. Целувайки се, вие стимулирате производството на адреналин в тялото си, което води до понижаване чувството за болежка.

7. Целувайте се за позитивна сила

Древните японци считали, че целувката е способна да зареди с позитивна сила хората. И това важи за всички целувки - от почтена целувка по бузата до буйна френска целувка.

Още целувки, обич и наслаждение:

Порно с обичания? Сексолозите поучават по какъв начин

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР