Романсът между футболиста Алек и художествената гимнастичка Валерия продължава с

...
Романсът между футболиста Алек и художествената гимнастичка Валерия продължава с
Коментари Харесай

Във „Фермата“: Алек неудържимо напъва Валерия за секс

Романсът сред футболиста Алек и художествената гимнастичка Валерия продължава с цялостна мощ, без значение че русокоската от време на време се дърпа на професионалния сваляч.

Снощи той направи следващ опит да се сближи още повече с нея и напряко й предложи: „ Ще спиш ли с мен? “. Тази седмица Алек има разполагаем цяла независима къща, в която пожела да приюти обичаната си. За да си подсигурява триумф футболистът се хвана с Валерия на бас, след който тя би трябвало да му извърши едно предпочитание.

Хитрият Алекс се обзаложи, че ще успее да направи 100 „ крачета “ без футболната топка да падне на земята и съумя. Въпреки това Валерия отхвърли да спи в едно легло с него в къщата на Фермера на седмицата. Старозагорското Бентли, какъвто прякор й лепнаха останалите, подлуди футболиста, само че продължава да му се дърпа.

Влюбеният някогашен състезател към този момент се чудел дали в живота на Вал няма различен мъж, поради който тя да се преценява до каква степен стига с него пред камерите. Свалката сред двамата стартира още в първите им дни във „ Фермата “, откакто Алек отмъкна девойката под носа на танцьора Калоян, с който имаха флирт още на кастинга.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР