Роман Торес отбеляза гола, който изпрати отбора на Панама на

...
Роман Торес отбеляза гола, който изпрати отбора на Панама на
Коментари Харесай

Роман Торес - момчето на мама, която направи олтар в негова чест

Роман Торес означи гола, който изпрати тима на Панама на първото му международно състезание в историята.

7000 благи от Русия, където татуирания бранител ще бъде основният състезател в мача против Англия на 24 юни, неговата майка Хисел ще гледа - от къщата, където тя е направила олтар в негова чест.
 32-годишният Торес е уважаван като провидение в родината си, откакто неговият надвит гол в 88-ата минута против Коста Рика предходната година класира тима за Мондиал 2018. Тогава президентът на страната Хуан Карлос Варела разгласи идващия ден за народен празник, като на всички работещи и учениците бе даден почивен ден, с цел да могат да отпразнуват триумфа.
 Семейството на Роман Торес към този момент не живее в рисковия регион Барио Линдо в Панама, откакто относително доходоносната кариера на бранителя (б.р. в този момент той играе за Сиатъл Саундърс в МЛС) му разреши да реалокира майка си Хисел в бунгало в влиятелното предградие Арайджан. Това е надалеч от дните, когато фамилията на Торес претърпява със скромните 140 паунда на месец.
 В чест на своя наследник Хисел е отделила част от хола си за неговите титли, които заемат цяла стена. Има фланелки, фотоси в рамки, бутонки и медали…Разбира се, челно място заема голям афиш, запечатал мига, в който Роман Торес отбелязва историческия гол против Коста Рика и се трансформира в народен воин.

“Когато той вкара гола, мислех че ще получа сърдечен удар. Сега той има доста прекрасен живот в Сиатъл, само че си остава същото непретенциозно момче от Барио Линдо”, споделя гордата майка пред медиите.
 Човекът, който трансформира всичко за Роман, е лондончанинът Гари Стемпъл, който нормално работел с млади извършители и хулигани в Милуол, само че от средата на 90-те се занимава с панамския футбол и е разкрил доста играчи от настоящето потомство.
 Торес има над 10 татуировки по тялото си. Неговите родители и детето му са изрисувани върху гърдите му, името на наследника му е на раменето му, до момента в който имената на племенниците му са на китките му. Също по този начин има обръщение “Завинаги в сърцето ми”, отдадено на баба му, както и татуировка на самия него по какъв начин е вдигнал купата на МЛС.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР