Рома завърши сезона с драматична победа над Специя снощи с

...
Рома завърши сезона с драматична победа над Специя снощи с
Коментари Харесай

Лоши новини за Рома и Моуриньо - Тами Ейбрахам с тежка контузия

Рома приключи сезона с трагична победа над Специя нощес с 2:1, само че триумфът донесе и доста неприятна вест за Жозе Моуриньо и компания. Един от главните голмайстори на отбора - Тами Ейбрахам, се контузи тежко и ще отсъства от терените до края на годината, оповестява " Гадзета дело Спорт ". 

Английският нападател се появи на терена през вчерашния ден в 64-тата минута, заменяйки Андреа Белоти, само че престоя там единствено към петнадесет минути, след което бе сменен наложително поради конфликт с Итън Ампаду от състава на гостите. Оказва се, че Ейбрахам e увредил съществено предна кръстна връзка на коляното и се чака той да е отвън игра най-малко до месец ноември.

След мача англичанинът е минал ЯМР, който е открил тежката контузия. Скоро се чака и публично изказване на римските “вълци ” за положението му.

Тежката травма на Тами Ейбрахам сигурно е сериозен удар за Рома, като клубът най-вероятно ще би трябвало да търси нов централен нападател през летния трансферен прозорец.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР