Рома записа трета поредна победа в италианското първенство, като головата

...
Рома записа трета поредна победа в италианското първенство, като головата
Коментари Харесай

Рома е под пара

Рома записа трета поредна победа в италианското състезание, като головата разлика на тима в тези три срещи е 10:1. Рома се наложи с 3:1 при семейството си на Удинезе от шестия кръг на Серия А.

Рома поведе още в 12-та минута, когато Раджа Наинголан се пребори за топката и пусна съвършен извеждащ пас към Един Джеко, който изскочи самичък против Албано Бисари и не пропусна да вкара.

Рома можеше да удвои своята преднина в 16-та минута, когато Един Джеко насочи доста прекрасен удар, само че Бисари направи необикновено избавяне.

Един Джеко направи добър пробив в 25-та минута, след което си отвори пространство в наказателното поле на Удинезе и стреля, само че Бисари избави.

Максимилиано Лопес получи отличен пас в наказателното поле на Рома в 29-та минута. Той сподели превъзходен надзор върху топката и стреля, само че Алисон избави.

Рома удвои своята преднина в 30-та минута, когато Един Джеко подаде към Стефан Ел Шаарауи, който съумя да засече топката и да я изпрати във вратата на Бисари.

Рома съумя да означи трети гол в 45-та минута, когато Пероти се опита да комбинира с Ел Шаарауи в наказателното поле на Удинезе, само че пусна доста неакуратен пас. Ларсен обаче позволи доста груба неточност в опита да върне топката на Бисари и я подари на Ел Шаарауи, който от близко не пропусна да направи резултата 3:0 и да означи своето второ попадение в срещата.

Съдията Давиде Маса свири дузпа за Рома в 87-та минута. Диего Пероти извърши наказателния удар, само че изпрати топката в десния дирек на вратата на Бисари. След това топката се върна в Пероти, само че той пропусна да вкара.

Удинезе означи почетен гол в 90-та минута, който бе дело на Йенс Ларсен.

След този триумф Рома събра актив от 12 точки. Това бе пета загуба за Удинезе от началото на сезона и тимът има единствено 3 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР