Рома вкара 12 безответни гола на аматьорския Про Калчо Тор

...
Рома вкара 12 безответни гола на аматьорския Про Калчо Тор
Коментари Харесай

Рома започна контролите с 12:0, Верету подписва днес

Рома вкара 12 безответни гола на аматьорския Про Калчо Тор Сапиенца в първата си лятна инспекция. Новият насатвник на “вълците” Пауло Фонсека остана удовлетворен от видяното и съобщи, че тимът бързо привиква с неговите хрумвания за играта. Той заложи на системата 4-2-3-1, като на вратата застана привлеченият от Бетис Пау Лопес, а Давиде Сантон действаше в центъра на отбраната дружно с Жуан Жезус. Крайните бранители Рик Карсдорп и Леонардо Спинацола бяха доста дейни и участваха в съвсем всяка офанзива на отбора.

Резултата откри Диего Пероти от дузпа, по-късно Патрик Шик се разписа с пета, а до почивката попадения осъществиха още Спинацола, Спиноци и още един път Шик. През второто полувреме Фонсека напълно подмени състава, а Алесандро Флоренци игра на нетипичната за него позиция като ляво крило. Италианският национал се оправи добре и вкара два гола.
Le parole di @PFonsecaCoach dopo la prima uscita stagionale dell'#ASRoma

https://t.co/LWEdiI6orG pic.twitter.com/nctSzrFpqX
— AS Roma (@OfficialASRoma) July 18, 2019 Дженгиз Юндер и Един Джеко също не пропуснаха да се запишат измежду голмайсторите, а Мирко Антонучи блесна с хеттрик.
“Исках да видя това, за което приказваме, претворено на терена. Мисля, че значително се получи. Разбира се, прдстои ни още доста работа”, разяснява португалският експерт.

Очаква се през днешния ден Рома да се снабди с още едно ново попълнение. Халфът на Фиорентина Жордан Верету ще премине медицински прегледи и в случай че всичко е наред, ще подпише с “джалоросите”. Двата клуба се схванаха французинът да бъде преотстъпен за един сезон против 1 млн. евро, само че със наложителна алтернатива за закупуване. Следващото лято Рома ще заплати 16 млн. за 26-годишния някогашен футболист на Нант, Астън Вила и Сент Етиен. В съглашението са планувани и 2 млн. под формата на бонуси.

Милан и Наполи също се интересуваха от Верету, само че Рома завоюва биткатта за подписа на офанзивния полузащитник. През последните два сезона той вкара още 15 гола в 75 мача за “виолетовите”.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР