Ролята на Жокера не е лъжица за всяка уста. Питайте

...
Ролята на Жокера не е лъжица за всяка уста. Питайте
Коментари Харесай

Феноменален Хоакин Финикс като Жокера!

Ролята на Жокера не е лъжица за всяка уста. Питайте Джаред Лето или Джак Никълсън… След (2008) като че ли няма различен артист, който да може да се трансформира още веднъж в Жокер. Онази роля я помним, като че ли беше през вчерашния ден.

Но в този момент наподобява, че Хоакин Финикс е на път да се оправи, и то с осъществяване за „ Оскар “. Първият филмов откъс на „ Жокера “ на DC, който излезе оня ден, наподобява тъмен, депресиращ и на фона на песента „ Сложи си усмивката “, а Хоакин занапред е свръхестествен, единствено вижте постера!



има огромен опит тъкмо с функции на хора, които имат проблеми със самоличността, а това се чака от един жизнерадостен и трагичен Жокер – да забележим какво е предиздвикало Артър Флик да се трансформира в злодея Жокер.

Действието в „ Жокер “ се развива през 1981 година. Артър (Финикс) е стендъп комик, чиито провали и клета орис ще го принудят да се насочи към тъмнината на Готъм сити. В филмовия откъс се вижда и Робърт де Ниро и обичаната ни Зази Бийтс („ Атланта “, „ Дедпул “) като обект на любовта на Артър.



Режисьор на „ Жокера “ е Тод Филипс, който е и сценарист дружно със Скот Силвър. В функциите са и Марк Мерин, Франсис Конрой, Робърт Де Ниро, Брет Кълън, Бил Кемп, Глен Флешлър, Шей Уигам, Дъглас Ходж, Джош Пейс и други

Премиерата е на 4 октомври 2019.



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР