Роксана предизвика бурни реакции, след като когато Поли Генова имитира

...
Роксана предизвика бурни реакции, след като когато Поли Генова имитира
Коментари Харесай

Роксана не се отмята за критиката си към Поли Генова

Роксана провокира бурни реакции, откакто когато Поли Генова имитира Софи Маринова в шоуто „ Като две капки вода ”, тя изрази възмущението си във фейсбук.

„ Изпълнението беше неуместно. Това е дори едва казано ”, безапелационна бе ромката.

Съвсем предстоящо фенове на поп певицата се втурнаха да я пазят, а тези на фолк колежките й пък заеха позициите на любимките си и в последна сметка последва обяснение на Роксана. „ Дори мисля, че не би трябвало да си музикално просветен, с цел да чуеш с просто ухо, че това осъществяване на Поли Генова меко казано не беше положително. Поли е добра певица и аз ужасно доста я одобрявам и почитам, само че в тази ситуация просто не се оправи ”, показа Роксана.

Критиката й била по-скоро към журито , техните мнения и оценки. Според чалгаджийката те са засегнатост за Софи Маринова. Роксана не можела да си изясни по какъв начин Софи е оценена с 5-ца, а Поли с 8-ца. В повече й пристигнали „ това безпределно и безпочвено хвалене от членовете на журито ”. Роксана стигна и по-далеч. Според нея журито и шоуто дължат опрощение на Софи. „ Поли Генова извършва отлично песни на Уитни Хюстън, Мария Кери, Бионсе, само че е реалност, че не можа да изпее песните на огромната Софи Маринова, просто не се оправи. Според мен вместо да го превръщаше в подигравка, трябваше да смъкна тоналности и да изпее песните като себе си, като Поли ”, показа Роксана.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР