Рок легендата Мик Джагър пусна нова самостоятелна песен, озаглавена England

...
Рок легендата Мик Джагър пусна нова самостоятелна песен, озаглавена England
Коментари Харесай

Мик Джагър посвети песен на Брекзит

Рок легендата Мик Джагър пусна нова независима ария, озаглавена „ England Lost “, която е отдадена на настроенията във Англия след гласуването на Брекзит. Официалната премиера на парчето, в което присъединяване взима и рапърът Skepta, беше в четвъртък. Коментирайки заглавието на песента, Джагър съобщи, че тя е „ за възприятието, че сме в сложен миг от нашата история “, сподели в изявление изпълнителят, който в сряда навърши 74 години. „ Става въпрос за неизвестността, за това къде си и възприятието за неустановеност. Така се усещах, когато писах “ песента, добави вокалистът на „ Ролинг стоунс “.


„ Отидох да открита Англия, само че Англия е изгубена “, пее Джагър. Референдумът за излизането на Англия от Европейски Съюз предходната година поляризира английското общество. В изявление за „ Скай нюз “ през април 2016 година, месец преди вота, Джагър съобщи, че съгласно него Брекзит няма да докара до някаква забележителна разлика.

„ Смята, че в кратковременен проект ще бъде пагубно. В дълготраен проект, да кажем за интервал от 20 години, може да се окаже от изгода “, сподели тогава той. В четвъртък Джагур пусна и втора солова ария, наречена „ Gotta Get a Grip “ танцувално парче, което по думите му е въодушевено от Съединени американски щати.

„ Светът е нагоре с краката/Всички са лунатици и клоуни/И лудите ръководят света “, пее Джагър в него.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР