Рожденият ден на Антония Петрова-Батинкова се оказа двоен празник, защото

...
Рожденият ден на Антония Петрова-Батинкова се оказа двоен празник, защото
Коментари Харесай

Вместо раздяла Антония Петрова с двоен празник в Дубай

Рожденият ден на Антония Петрова-Батинкова се оказа двоен празник, тъй като безусловно преди да излетят за почивката си в Дубай, най-малкият член на семейство Батинкови проходи.

Ивайло-младши, който сега е на 10 месеца е направил първите си крачки самичък, малко преди самолета да излети за Дубай. Именно там Мис България 2009 посрещна рождения си ден дружно със брачна половинка й Ивайло Батинков и двете им деца. " Малкият Ивайло ни направи доста щастливи, тъй като проходи ден преди рожденият ми ден, по този начин се получи двоен празник за фамилията ни ", похвали се щастливата майка. Ексклузивни фотоси от почивката разгласява първо HotNews, с което опровергава изрично тръгналите клюки, че Антония и мъжът й са разграничени от седмици.



" Ивайло да ми изневери на мен?! Това е вица на годината! ", сбита бе Антония във връзка спекулациите. Бившата Мис България призна също, че напоследък няма изключително доста време да качва каквито и да било фотоси в обществената мрежа. Именно това беше изтъкнато като аргумент за провал в фамилията й и изказвания за изневери от страна на Батинков. 



Традиционно за всеки техен рожден ден, Антония и Ивайло си изибрат дестинация, на която да посрещнат празниците си. Това не е първото им пътешестване до Дубай, само че не им попречило още веднъж да се любуват на локалните забележителности до момента в който в България клюкарите си чешат езиците разяснявайки " раздялата ". По време на почивката си, Батинкови посетиха столицата Абу Даби и спиращата дъха Бялата джамия. Освен това не са се лишили и от удоволствия като плуване с делфини и други забавни прекарвания, които виждаме от извънредните фотоси. 



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР