Родолюбивата фондация Нашият дом е България отбеляза 138 години от

...
Родолюбивата фондация Нашият дом е България отбеляза 138 години от
Коментари Харесай

Нашият дом е България честити Съединението с химна на България и призив: Бог да пази Царево!

Родолюбивата фондация " Нашият дом е България " означи 138 години от Съедниението с осъществяване на българския химн и апел: Бог да пази Царево!

 

Видеото, което разпространиха от благотворителната организация, чийто създател и идеолог е арх. Пламен Мирянов, е част от пасхалния концерт, отдаден на Богородица, който фондацията осъществя в два поредни дни преди по-малко от месец.

 

Навръх Успение Богородично екипът на " Нашият дом е България " дружно с доста фолклорни и поп реализатори означи огромния християнски празник с определени текстове от Библията, църковнославянски песнопения и достоверен български фолклор. По традиция тази художествена и духовна изява се състоя до място, допряно от Бог – на морския бряг в Царево, на скалите пред храм “Успение на Пресвета Богородица ”.

 

Днес обаче Царево бедства поради пороините дъждове, по тази причина посланието на фондация " Нашият дом е България " е: " Бог да закриля Царево! Бог да пази България! "

 

" Нека всички българи бъдем постоянно обединени в каузи на добротворство, взаимопомощ и грижа към близък, в отстояване и запазване на нашата християнска еднаквост и на нашия морал, в запазване и почтено съграждане на модерна Република България! ", прибавят от родолюбивата фондация и приканват:


" Нека вярвата в Нашия Господ Иисус Христос бъде постоянно жива, избавителна и действена в нашата Родина! "

 

Клипът, публикуван във фейсбук и инстрагам страницата на фондацията, демонстрира чудно красивите гледки и спиращите дъха морски пейзажи до Лятната сцена на Царево, снимани единствено преди няколко седмици. 

 

От " Нашият дом е България " неколкократно са благодарили на кмета Георги Лапчев за съдействието в начинанието и са подчертавали, че точно по негова концепция Царево разполага с най-красивата морска сцена в България, построена от Общината.

 

 

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР