Родният ни съдия Ивайло Стоянов получи отлични оценки за представянето

...
Родният ни съдия Ивайло Стоянов получи отлични оценки за представянето
Коментари Харесай

Ивайло Стоянов с отлична оценка в Гърция

Родният ни арбитър Ивайло Стоянов получи отлични оценки за представянето си като ВАР-арбитър в два мача от гръцкото състезание през миналата седмица, оповестяват от " Българска телеграфна агенция ".

Той беше поканен от съдийската комисия на Гръцката федерация (ЕПО) дружно с Клей Руперт от Нидерландия и с немска съдийска бригада, отпред с топ-арбитъра Феликс Брих и ВАР-съдия Гюнтер Перл за миналия кръг.

Стоянов беше подложен като ВАР на съботната среща сред Атромитос (Атина) и Астерас Триполис, където оказа помощ на основния съдия Димитриос Карадонис. Там на петричанина му се наложи да удостовери един червен картон на гостите, което се случи много бързо.

Също по този начин имаше и няколко искания за дузпи и от двата тима, само че нито съдията на терена, нито Ивайло Стоянов във ВАР-стаята взеха решение да назначат такова наказване. Атромитос, който е воден от някогашния уелски национал Крис Коулмън, завоюва мача с 2:0.

На идващия ден в неделя българинът още веднъж беше ВАР, само че на мача Волос - Олимпиакос (Пирея), завършил 0:1. Отново грък беше основен арбитър - Евангелос Манухос. Срещата беше относително спокойна, единствено с два жълти картона, само че и двата тима търсеха дузпа с няколко рухвания в наказателното поле. Такава обаче не беше отсъдена.
 Кабаков с нов влиятелен наряд, ще свири мача Партизан - Спарта
Кабаков с нов влиятелен наряд, ще свири мача Партизан - Спарта

В Сърбия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР