Роднините на починалата аржентинска легенда Диего Марадона са с претенции

...
Роднините на починалата аржентинска легенда Диего Марадона са с претенции
Коментари Харесай

Най-малко 16 души се борят за наследството на Марадона

 Роднините на умрялата аржентинска легенда Диего Марадона са с искания за наследството, оповестява The Sun. Най-малко 16 души желаят от благосъстоянието. То се прави оценка на над 40 милиона евро - банкови сметки на Марадона в Аржентина, Швейцария и Дубай, както и авто парк и първокласни недвижими парцели по целия свят.

Марадона има пет публични деца, а още седем души аплайват за този статут. Освен това четири от сестрите му се включиха в битката за наследството на футболиста. Според аржентинския закон при липса на наследство всички наследници имат равни права на заместничество, в това число деца, за съществуването на които умрелият не е знаел. Ако съумеят да потвърдят обстоятелството на роднинство, те ще имат същите наследствени права като публично приетите.

" Войната за парите на Марадона няма да бъде просто съревнование, а същинско международно състезание ", разяснява пред The Sun източник от Буенос Айрес.

Марадона умря на 25 ноември от инфаркт на 60-годишна възраст. Предварителният отчет за аутопсията разкрива, че някогашният състезател на националния тим на Аржентина е имал изострен белодробен оток заради хронична сърдечна непълнота.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР