Родната гимнастичка Стилияна Николова е временно на първа позиция в

...
Родната гимнастичка Стилияна Николова е временно на първа позиция в
Коментари Харесай

Николова поведе в многобоя на Световната купа в София

Родната гимнастичка Стилияна Николова е краткотрайно на първа позиция в многобоя след откриващия спортен ден от Световната купа по художествена гимнастика в зала „ Арена София “. Тя събра общ брой от 66.950 точки. Втора е международната шампионка от Италия София Рафаели с 66.550. Трета се подреди представителката на Узбекистан Такхмина Икромова с оценка 64.250 .
Стилияна Николова.
Николова излезе на килима първо с топка, като позволи неточност и бе оценена с 31.800. В осъществяването си с обръч обаче 17-годишната българка бе страхотна и получи оценка от 35.150 - най-високата за надпреварата в първия му ден.

Другата ни прелест - Ева Брезалиева, която дебютира на Световна купа пред родна аудитория, заема краткотрайно 11-а позиция . Тя позволи неточност в изиграването на топката си и получи оценка от 28.000. На обръч гимнастичката ни реши да се застрахова и спести някои детайли, а съдиите й дадоха 31.300 точки.
Ева Брезалиева.
Утре конкуренцията в самостоятелното продължава с изиграванията на бухалки и лента, където и двете ни представителки имат доста мощни композиции. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР