Родната боксова звезда Кубрат Пулев коментира за първи път новината,

...
Родната боксова звезда Кубрат Пулев коментира за първи път новината,
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Въпрос на време е тази битка да се състои


Родната боксова звезда Кубрат Пулев разяснява за първи път новината, че дуелът му с Антъни Джошуа за международната купа в тежка категория няма да се организира. Чрез формалния си профил в обществените мрежи Кобрата благодари на своите почитатели за поддръжката и съобщи, че не се е отказал от преследването на огромната си цел.

Иначе през вчерашния ден стана ясно, че българинът е получил отчасти скъсване на гръден мускул и няма да успее да се възвърне за 28 октомври, когато трябваше да се изправи против международния първенец на "Принсипалити Стейдиъм" в Кардиф.

Ето какво написа Пулев в обществените мрежи:

„ Здравейте, другари! Наясно съм, че новината за моята травма и последвалата анулация на мача сред мен и Антъни Джошуа за международната купа ви е изненадала. Не ми бе елементарно да взема това решение! Знам, че на мое място съвсем всеки различен би избрал да се качи на кръга в Кардиф все пак и да прибере няколко милиона. Всеки различен, само че не и аз!

В моя живот и в моя свят не всичко е пари. Научил съм, че човек влиза в борба, с цел да я завоюва. Разбрал съм, че без значение от превратностите на живота човек не трябва да изневерява на своите убеждения. Антъни Джошуа би трябвало да пази международните трофеи против здрав противник и аз се веселя, че той към този момент има подобен.

Аз оставам още по-жаден за тази борба и считам, че е единствено въпрос на време. Именно сходни провокации карат сърцето ми да бие мощно и да чувствам, че съм същински жив. В интервал от една седмица опитахме всичко, с цел да оздравим травмата, само че всяко нещо си желае своето.

Приемам го, като знак. Щом Бог по този начин е решил, значи по този начин е трябвало да стане. Все по този начин ще бъда себе и няма да предам правилата си. Няколко милиона повече няма да ме създадат нито по-богат, нито по-щастлив.

Моето благосъстояние е безрезервната любов на българския народ, от който постоянно черпя мощ и ентусиазъм и който ми дава смисъл на всичко, което върша!

Благодаря от сърце на всички българи за вярата и поддръжката! Те значат доста за мен, изключително в миг като този!

Продължаваме напред! “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР