Родената и израснала в красива французойка започва кариерата си като

...
Родената и израснала в красива французойка започва кариерата си като
Коментари Харесай

5 неща, които трябва да имаме в гардероба си според Габриел Кунезил

Родената и израснала в красива французойка стартира кариерата си като модел и напълно естествено я продължава в Инстаграм, където към този момент има близо милион почитатели. Също толкоз естествено за инфлуенсър единствено преди дни Габриел разгласи старта на личния си фешън бранд La Semaine Paris , с което може би не е изненадала никого.
               
on Nov 18, 2019 at 3:47am PST

Момичето, което през лятото сподели „ да “ на приятеля си Рикардо Позоло на приказна женитба и чието време минава сред Париж и, постоянно е вдъхновявало с персоналния си жанр. Сигурни сме, че и сбирката й ще бъде също толкоз елегантна, женствена и с оня еклектичен микс сред френския изискан и италианската смелост, който тя носи. „ Модата е прелестен метод да се изразим и оказва помощ на дамите да се усещат по-уверени и мощни “, споделя Габриел, която най-кратко би показала марката си с думите „ от дами за дами “. Самата тя дефинира стила си денем като микс сред Джейн Бъркин и, до момента в който за вечерните си тоалети категорично е Шер.
               
on Sep 22, 2019 at 3:33am PDT

Какво обаче съгласно нея би трябвало да има в дрешника си всяко момиче? „ Поне един блейзър с типичен контур, с който можете да отидете както на бизнес среща, по този начин и да излезете вечер “, безапелационна е тя. Вечерна рокля с пайети, без значение дали е дълга или къса, женствена блуза от сатен или коприна, която може да се носи както с дънки, по този начин и с пола, както и костюм с пола допълват листата на, която в никакъв случай няма да видите с груби маратонки, колкото и да са модерно.

„ Да бъдеш свободен, да създаваш свои правила както в модата, по този начин и в живота “, е съветът, който постоянно би дала на всяко момиче и го добавя с това, че би трябвало да опитваме, да бъркаме от време на време, с цел да намерим тези облекла, в които в действителност се усещаме най-добре. Защото това е разковничето към намирането на личния ни жанр и на нашия персонален топ 5.
               
on Oct 23, 2019 at 8:36am PDT

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР