Роберто Фирмино, Тиаго Алканатара и Жоел Матип са подновили тренировки

...
Роберто Фирмино, Тиаго Алканатара и Жоел Матип са подновили тренировки
Коментари Харесай

Трима от Ливърпул подновиха тренировки

Роберто Фирмино, Тиаго Алканатара и Жоел Матип са възобновили тренировки със съотборниците си в Ливърпул, заяви мениджърът Юрген Клоп, представен от клубния уеб страница. 

Фирмино и Тиаго пропуснаха по няколко занимания поради травми, а Матип не игра през уикенда против Уест Хем поради вирусно заболяване. Те към този момент са на подготвителното игрище, само че Клоп към момента не знае на кого ще може да разчита на тях за утрешния реванш от осминафиналите в Шампионската лига против Интер.

" Тримата упражняваха пълноценно през вчерашния ден (в неделя). Честно казано обаче, сега нямам концепция какво значи това. Чакаме да забележим какво е тяхното положение след заниманието ", сподели немският управител.

" Тиаго отсъства единствено седмица, а Жоел го нямаше три или четири дни, тъй че двамата би трябвало да бъдат наред. Боби обаче пропусна повече време. Това бе първа подготовка за него и несъмнено ще би трябвало да му дадем още няколко дни. Няма по какъв начин да преценява в този миг, защото през днешния ден организираме тактическа подготовка и я няма интензивността в тренировката. Ще забележим. В последна сметка обаче и тримата са на подготвителното игрище ".

Ливърпул завоюва първия мач в Италия с 2:0 и има безапелационна преднина, само че Клоп предизвести играчите си да не подценяват " черно-сините ". Те разгромиха с 5:0 Салернитана в петък.

" 2:0 е може би най-обръщаният резултат в историята на футбола. Ако си на полувремето, водиш с два гола и си въобразяваш, че си се класирал, значи нещо е сбъркано с философията ти. Да, резултатът от първия мач е по-добър от този, който чаках, само че въпреки всичко ни следва тежък мач ", споделя Клоп.

В другия реванш в Шампионската лига във вторник Байерн приема Република България Залцбург в Мюнхен.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР