Робърт Плант явно не харесва групите, които остават заедно прекалено

...
Робърт Плант явно не харесва групите, които остават заедно прекалено
Коментари Харесай

Робърт Плант ще пусне целия си архив безплатно - когато умре 

Робърт Плант очевидно не харесва групите, които остават дружно прекомерно дълго и се трансформират в монументи на самите себе си. Те продължават да свирят едни и същи песни, измислени в младините им, „ все едно са се качили на избавителен сал и ги е боязън да слязат “, сподели вокалистът, представен от NME.

" Много музиканти образуват група, след което, в случай че имат някакъв триумф, остават в нея докато може - 20, 30, 50 години. И накрая групата  започва да наподобява тъжно овехтяла ".

Вокалистът и създател на песни е най-известен като някогашен фронтмен на " Лед Зепелин ", групата, която приключи съществуването си през 1980 година, след гибелта на барабаниста им Джон Бонъм.  Те се събираха няколко пъти от този момент, последно през 2007 година, само че единствено за еднократни концерти.

В изявление за MOJO по отношение на новия си албум с Алисън Краус - Raise The Roof, Плант сподели: „ Хубавото е, че Алисън и аз сме две сродни души и сред нас няма нищо, подписано с кръв “. „ Бяхме подготвени да създадем нещо ново и тъй като знаехме какъв брой добре се получи предходния път, взехме решение да опитаме още веднъж и да забележим къде отиваме. Нямаме какво да губим ", продължи да обсъжда  музикалното си партньорство с блуграс звездата Плант.

Дуото записа получилия шест награди „ Грами “ албум Raising Sand през 2007 година, в това число за най-хубав албум и запис на годината. Подобно на своя предшественик новият албум съдържа селекция от кавър версии на песни от различни десетилетия и жанрове, в това число фолк и рок. Първата към този момент излезе.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР