РИОСВ-Хасково издаде наказателни постановления на млекопреработвателно предприятие в Хасково -

...
РИОСВ-Хасково издаде наказателни постановления на млекопреработвателно предприятие в Хасково -
Коментари Харесай

РИОСВ-Хасково глоби млекопреработвателно предприятие и консервна фабрика

РИОСВ-Хасково издаде наказателни постановления на млекопреработвателно дружество в Хасково - за неспазване на емисионните правила за индустриални отпадъчни води в канализационните системи /за 1000 лева./; и на консервна фабрика, също в регионалния център, за неизвършване на лични периодически измервания на излъчванията на отпадъчни газове /за 500 лева./, оповестиха от екоинспекцията в доклад за активността през декември 2020 година.

Актове по Закона за водите са били формирани на млекопреработвателно дружество и на цех за произвеждане на хидравлични цилиндри в Джебел, както и на минно-преработвателно дружество и на дружество за рандеман и преработката на нерудни потребни изкопаеми в Кърджали.

През месеца инспекторите са направили 75 инспекции на 74 обекта. Дадени са 15 наставления за премахване на установени нарушавания. Съставени са осем акта, наложена е една глоба и са издадени осем наказателни постановления за 8400 лева, регистрират от Регионална инспекция за опазване на околната среда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР