Рио ще е четвъртият модел на Киа, който ще се

...
Рио ще е четвъртият модел на Киа, който ще се
Коментари Харесай

Спортната версия на "Киа Рио" ще дебютира в Женева

Рио " ще е четвъртият модел на " Киа ", който ще се предлага в спортна версия, след " Спортидж ", " Пиканто " и " Соренто ". GT версията на мъника ще дебютира на автосалона в Женева (6-18 март).

Автомобилът се задвижва от 1-литров бензинов турбо мотор с непосредствено впръскване и мощ 120 конски сили, смесен с шестепенна механична скоростна кутия. Данни за динамичността на " Рио " GT все още няма, само че за разхода на гориво се оповестява, че ще е 4.7 л/100 км.
 Спортната версия на
© Киа

Предстои на по-късен стадий " Рио " GT да получи още мотори - 1.2 и 1.4 литра, както и 7-степенната скоростна кутия с два съединителя.

Отвън GT осъществяването се отличава по решетката в гланциран черен лак и хром, 17-цоловите алуминиеви джанти и светодиодните фарове за мъгла с формата на ледени кубчета.

Спортното лъчение се укрепва още от двойната ауспухова тръба, хромиранине рамки на прозорците и спойлера на покрива в черен лак. Купувачите ще имат избор сред 6 цвята.

В салона окото хващат седалките в черна синтетична кожа и текстил с контрастни шевове в сив цвят, алуниевите педали, както и новият D-образен кожен волан. Опционалният 7-инчов екран е изцяло интегриран със смарт телефон. Налична на борда е камера за назад виждане при паркиране, отопляем волан и седалки.
 Спортната версия на
© Киа

" Киа Рио " GT е оборудван с усъвършенствата система за подкрепяне на лидера, включваща модула за попречване на преден конфликт с функционалност за различаване на пешеходци. На разположение са също системата предизвестие при несъзнателно овакантяване на лентата за придвижване, като предсои надграждането й с функционалност за заддържане на траекторията.

" Киа Рио " GT се показва тъкмо година след дебюта на четвъртото потомство на " Рио ", намерило за този интервал 54 000 купувачи. Моделът ще е на европейските пазари още от този месец, като ще се предлага със 7 години гаранция или 150 000 км.
 Спортната версия на
© Киа

Всичко, което би трябвало да знаете за: Автосалон Женева (461)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР