Рио де Жанейро. Чарлз Оливейра ще брани титлата си в

...
Рио де Жанейро. Чарлз Оливейра ще брани титлата си в
Коментари Харесай

Чарлз Оливейра срещу Джъстин Гейджи на UFC 274

Рио де Жанейро. Чарлз Оливейра ще брани купата си в лека категория против някогашния краткотраен първенец Джъстин Гейджи. Битката им ще бъде част от бойната карта на UFC 274, което ще се организира на 7-ми май. Говори се, че събитието ще бъде в Бразилия, само че това не е доказано. Гейджи се притесняваше, че Конър Макгрегър ще го изпревари за пердах с Оливейра, само че това очевидно няма да се случи.

Оливейра е с връх 32-8-1 в ММА и е в серия от 10 следващи победи. Той идва след отбрана на купата над Дъстин Порие. Чарлз завършва 29 от срещите си и 7 пъти пада с привършване. Той е рекордьор по победи със събмишън и привършване в UFC. Оливейра е рекордьор и по получени бонуси и има 18 такива. В последните си 10 победи Оливейра сграбчи 8 бонуса.

Гейджи от своя страна е с връх 23-3 в ММА и идва след триумф над Майкъл Чандлър. Джъстин завършва 20 от срещите си, като 19 с след нокаут. Той пада 3 пъти с привършване и е някогашен краткотраен първенец. Гейджи има 6 победи и 3 загуби в UFC. Той е измежду най-атрактивните в лека категория и печели 9
бонуса в 9-те си борби в UFC.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР