Резултатите от социологическите проучвания, излезли в последните дни, според които

...
Резултатите от социологическите проучвания, излезли в последните дни, според които
Коментари Харесай

Проф. Иво Христов: Резултатите на ПП и ГЕРБ в проучванията показват инфантилна наивност и къса памет

Резултатите от социологическите изследвания, излезли в последните дни, съгласно които " Продължаваме промяната " губи публично доверие, а ГЕРБ го възвръща, могат да бъдат обяснени с къса памет и инфантилна доверчивост. 

Това сподели пред БНР социологът проф. Иво Христов, някогашен народен представител от " Българска социалистическа партия за България ".

По думите му не се оправдават упованията на хората да се осъществят обещанията на Политическа партия за коренна смяна на модела на ръководство на страната.

" Имам чувство за дежа вю . На Народното събрание можем да сложим хубавата българска сентенция " Каква я мислѝхме, каква станá " .

" Правителството извършва геополитическа поръчка . Тя е елементарна и ясна - никакви енергийни доставки от Русия и никакви запаси за Русия . Това е част от общия геополитически напън, който се реализира в подтекста на борбата Съединени американски щати - Русия на източноевропейски терен ", счита проф. Христов.  

Според него " Газпром " не е спрял доставките на газ за България, единствено е желал да се заплаща в рубли за доставките.

Проф. Христов предвижда, че България ще смъкна ветото пред Северна Македония за започване на договаряния за участие в Европейски Съюз:

" Още едно задкулисие. Няма да устоят ръководещите на натиска, а някои даже не го усещат като напън, а го извършват ".

Интервюто на Даниела Големинова с проф. Иво Христов в предаването " 12+3 "  можете да чуете от звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР