Резултатите от изследването са публикувани в списание Environment International.Известно е,

...
Резултатите от изследването са публикувани в списание Environment International.Известно е,
Коментари Харесай

Замърсяването на въздуха от транспорта, е свързано с увеличаване на смъртността

Резултатите от проучването са оповестени в списание Environment International.

Известно е, че замърсяването на въздуха освен вреди на белите дробове и води до разнообразни болести, в това число сърдечни, само че също по този начин може да аргументи проблеми с очите, кожата и червата.

Много научни писания означават ролята на автомобилния превоз в замърсяването на въздуха, само че въздействието на замърсяването, чийто източник е единствено превозът, е малко проучено.

Изследователите са направили последователен обзор на към 200 изследвания за замърсяването на въздуха. Научните публикации се разграничават доста по дизайн и способи.

Например, някои са разглеждали въздействието на замърсяването от трафика върху една група хора, като да вземем за пример учителите в Калифорния. Други са извършени на по-регионално равнище, засягайки популацията на огромни градове като Барселона или Рим, или страни като Япония или Дания.

Повечето изследвания демонстрират, че дълготрайното излагане на замърсяване на околната среда евентуално води до нараснали равнища на смъртност, основно заради увеличение на белодробните болести като рак или хронична обструктивна...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР