Часове след като Николай Марков призова основателя на партия Величие

...
Часове след като Николай Марков призова основателя на партия Величие
Коментари Харесай

Ето, извиних се!: Основателят на Величие Ивелин Михайлов отговори на Николай Марков

Часове откакто Николай Марков прикани създателя на партия " Величие " Ивелин Михайлов да се извини за изказванията си, че има " пробити " депутати, които ще поддържат кабинет на ГЕРБ и че групата се разпада, Михайлов се извини по време на изявление пред.

(Във видеото: „ Величие ” при президента: Най-близко до нас е програмно държавно управление с ясни цели и задачи)

" Извинявам се и на полковник Марков, и на цялата Парламентарна група на партия " Величие ". Като редови член на партията аз имам вяра в тях. Обещали сме на хората, аз съм като поръчител ", сподели Михайлов и добави: " Ето, извиних се! ".

По-рано Николай Марков разгласи пред публицисти:

" Направих персонална среща с него и депутатите и го попитах пред всички дали има данни, които може да даде на мен, на медиите или на прокуратурата за сходни въздействия, изясни Марков. Той намерено сподели, че няма. Това ми дава учредения да желая опрощение, с цел да можем да продължим ".

Михайлов акцентира, че е склонен с политическите позиции на Николай Марков:

" Аз съм елементарен член на партията. Всички хора в България биха подкрепили едно държавно управление, когато то излезе ясно и транспарантно. Да се каже какъв е проектът за развиване на България. Искам да видя проекта ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР