Резултати от паралелно преброяване в партийните централи на гласовете от

...
Резултати от паралелно преброяване в партийните централи на гласовете от
Коментари Харесай

Валентин Ревански пак ще е кмет на Ямбол

Резултати от редом броене в партийните централи на гласовете от вота за кмет на Ямбол сочат безапелационна победа за досегашния градоначалник Валентин Ревански , заяви БНР. Ревански е повдигнат от партия " Пряка народна власт " и подсилен от ГЕРБ.

Негови съперници в битката за кметския стол бяха претендента на ПП/ДБ Георги Стефанов, Недялка Петкова-Влахова от гражданската квота на Българска социалистическа партия, издигнатият от Движение за права и свободи Стоян Ангелов, от Има Такъв Народ - Милко Димитров, някогашният кмет на ГЕРБ в три мандата Георги Славов с регистрацията на " Българска нова народна власт ", Стойка Димитрова, издигната от " Български напредък ", Иван Кърцъков - Българска социалдемократическа партия, и Димитър Стоянов - от " Български гласъ ".

На първи тур са определени и досегашните кметове на Болярово и Стралджа - Христо Христов от Българска социалистическа партия, който ще бъде кмет осми мандат, и Атанас Киров, повдигнат от локална коалиция.

В община Елхово досегашният кмет Петър Киров, повдигнат от ГЕРБ, отива на балотаж против Петър Гендов, регистриран от локална коалиция. За момента не е ясно дали в община Тунджа ще има втори тур, като претендентът на Българска социалистическа партия Георги Георгиев евентуално ще се изправи против някогашния си заместител Станчо Ставрев, подсилен от локална коалиция.
 Разследват претендент за общински консултант за закана с ликвидиране към публицист
Разследват претендент за общински консултант за закана с ликвидиране към публицист

Случаят е от Ямбол
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР