Резултатът от триспециализирани полицейски операции в Габровска област са почти

...
Резултатът от триспециализирани полицейски операции в Габровска област са почти
Коментари Харесай

Близо 900 глобени след акция на пътя

Резултатът от триспециализирани полицейски интервенции в Габровска област са съвсем 900 санкции, един арестуван и полицейско подпомагане в шест случая. В интервала от 12 до 25 юни при профилирана полицейска интервенция за повишение сигурността на придвижването по пътищата са осъществени инспекции на 2601 МПС и 3111 лица. Съставени са 92 акта и са наложени 783 санкции по фиш.През отчетния интервал, водачите, карали след приложимост на алкохол са осем, като двама са отказали да бъдат тествани. Водачите, каралите след приложимост на опиати са двама. Установените неправоспособни водачи са четирима.

От 19 до 23 юни в Габрово при профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на битовата престъпност и запазване на публичния ред са осъществени инспекции на 113 лица и 87 автомобила. Съставени са 8 акта и са наложени 57 санкции по фиш. Изготвени са 5 протокола за полицейско предизвестие, оказани са 6 съдействия, тествани са 8 обекта, осъществени са обходи в 20 дребни обитаеми места. Разкрити са две обири.

От 19 до 25 юни на територията, обслужвана от районно управление (на МВР) Севлиево, приспециализирана полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушения, свързани с използването и разпространяването на наркотични субстанции в и към учебните заведения, сапроверени256 МПС и 368 лица. Задържано е едно лице, като против него е формирано бързо произвеждане.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР