рез 2020 г. пандемията от коронавирус завладя света, преобърна ежедневието

...
рез 2020 г. пандемията от коронавирус завладя света, преобърна ежедневието
Коментари Харесай

Десет световни чудеса, които можем да изгубим

рез 2020 година пандемията от ковид завладя света, прекатурна всекидневието ни, разболя доста хора и за жалост взе доста жертви. Във всяко неприятно нещо обаче постоянно има зрънце положително.

Ако може да се каже, че през тази година имаше нещо хубаво, то това е, че природата най-малко за напълно мъничко съумя да си отдъхне … от нас хората. През месеците, в които множеството страни оповестиха затваряне (т.нар. локдаун) замърсяването на природата спадна фрапантно.

Това несъмнено е капка в морето и напъните в битката против замърсяването и световното стопляне не трябва да стопират нито за момент, в случай че желаеме да спасим планетата, която по този начин обилно ни е предоставила дом.

Но истината е, че климатичните промени все по този начин са факт и с помощта на активността на човечеството и има възможност след време (може би по-скоро в сравнение с предполагаме) да загубим някои чудеса на природата, които сме привикнали да одобряваме за даденост.

Малдивите – под вода, Килиманджаро – без снежната шапка , а от Големия бариерен риф към този момент е останала единствено половината, написа " ". Кои са десетте чудеса на света, които можем да изгубим? Вижте ги в галерията ни горе.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР