Революционно изкачване на Черни връх. Нагоре тръгва Владимир Гюров. Обездвижен

...
Революционно изкачване на Черни връх. Нагоре тръгва Владимир Гюров. Обездвижен
Коментари Харесай

Революционно изкачване на Черни връх

Революционно нанагорнище на Черни връх. Нагоре потегля Владимир Гюров. Обездвижен след тежък случай преди години, той не се отхвърля. Става първия български играч по ситски, приключва и курс по гмуркане. Той ще изкачи върха самичък, благодарение на количка, основана от български изобретатели.

„ Оптимистично е да се споделя за какъв брой време чакаме да се случи нещо толкоз комплицирано. Може би към час и в случай че времето е с нас”, сподели Владимир.

Изобретатялят на количката Ивайло Колев описа по какъв начин фукционира тя и за какво е специфична.

„ Това е електрическа количка, извънредно добре прецизирана механичен и електронно и въз основата на това се опитваме да дадем доста положителни индикатори.”, описа Ивайло.

„ Трасето което би трябвало да бъде изминато е композиция от безусловно всичко. Има трева, камъни, тиня, вода и естествено доста сериозен надолнище, тъй че предизвикването в действителност е ужасно.”, разяснява Владимир.

Друг, по този специфичен метод, не е изкачвал Черни връх. „ Ние не можахме да намерим човек с увреждане чрез с кавото и да е било средство да се е изкачил на такава надморска височина. Така че Черни връх сигурно – не.”, уточни Ивайло Колев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР