Революционната ваксина срещу рака, която атакува туморите в цялото тяло

...
Революционната ваксина срещу рака, която атакува туморите в цялото тяло
Коментари Харесай

Започва тестването на ваксина срещу рак при хората


Революционната ваксина против рака, която нападна туморите в цялото тяло влиза в тестова фаза при хората. Учените от университета в Станфорд настояват, че единствено една инжекция подтиква имунната реакция в организма и нападна всички тумори, които вероятно са дали метастази.

Според американските медии тестванията върху хора стартират откакто е извършен тест върху мишки, минал "изключително добре". Деветдесет на 100 от мишките подложени на тест били излекувани единствено с инжектирането на една инжекция, а останалите с още една. Лекарството работило и върху мишки, където ракът се е разширил из цялото тяло, се споделя в оповестените резултати на Сайнс Медисин. Независимо от това, че лечението се споделя "ваксина против рака", разликата във връзка с останалите ваксини е, че тя се инжектира на към този момент заболели хора.

Лекарството е с две съставни елементи. Първата е къса секвенция на ДНК със прилежащи близки имунни кафези, която засилва рецепторите на Т-клетки, които са основни в битката на организма с рака. Втората е антитяло, което се свързва с рецептора, засилва Т-клетките и нападна раковите кафези. Планирано е да се направи тест върху 15 доброволни пациенти, които боледуват от лимфом. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР