Револвери, пистолети, пушки и всякакъв боен арсенал продава в Хасково

...
Револвери, пистолети, пушки и всякакъв боен арсенал продава в Хасково
Коментари Харесай

Григор Димитров продава оръжие в Хасково

Револвери, револвери, пушки и всевъзможен военен боеприпас продава в Хасково Григор Димитров, притежател на оръжеен магазин в града. Преди това той е работил 26 години като служител на реда, бил е и шеф работа за въоръжение.

Оказа се, че оръжейникът Григор Димитров от Хасково, като се изключи че е адаш на именития ни тенисист е и негов комшия. И двамата живеят в една кооперация, само че на разнообразни етажи и са доста положителни другари.

Като се върне в Хасково, на първо време звъни на моята врата, с цел да ми се обади, че се е върнал, сподели някогашният служител на реда. Той не скри, че познава известния тенисист от дете, когато е взимал спомагателни уроци по математика и физика от брачната половинка му която е учител. Много се имаме с него и се почитаме, израстна пред очите ми, приказва с възхита за първата ни ракета служителят на реда.

Не инцидентно в едно от пространствата на оръжейния му магазин, на видно място има доста календари на тенисиста Григор Димитров с подписи и послания, адресирани особено за него. 

  
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР