Ревност е основният мотив за убийството на 28-годишната Фанка, по

...
Ревност е основният мотив за убийството на 28-годишната Фанка, по
Коментари Харесай

Мъжът на Фанка признал за убийството, мотивът - ревност

Ревност е главният претекст за убийството на 28-годишната Фанка, по който работят проверяващите, съобщи кореспондент на TrafficNews . Криминалисти откриха тялото на младата жена, заровено в колиба в необитаема къща. По първични данни, някогашният съпругъ на дамата Александър Пашов е направил цялостни признания за осъщественото закононарушение.
Прочетете още
Повече от 3 часа продължи огледа на мястото, където е откритото тялото на младата майка в пловдивското село Пъдарско. То към този момент е предадено за аутопсия на Съдебна медицина

Според локалните двамата с мъжа ѝ са били разграничени за известно време, а в следствие се сдобрили, само че не били в положителни връзки и той доста я е ревнувал. Мъжът живее с майка си. 28-годишната Фанка има две деца - на 8 и 14 години. Съседите ѝ я дефинират като положително момиче.

Фанка Ангелова бе в неопределеност от петък сутринта, когато е тръгнала за работа. Тя работела в Индустриалната зона в село Стряма. Сигналът в полицията обаче е подаден на другия ден, откакто околните и безрезултатно опитвали да се свържат с нея. Първоначално в селото се е разчуло, че била избягала.

Фанка тръгнала за работа от Пъдарско към 5 ч. сутринта на 25 ноември. Оттогава дирите ѝ се изгубили. Нейните персонални движимости – телефон и дамска чанта, са били открити същия ден. Обявена е за търсене от околните ѝ на 26 ноември.

В деня на изгубването, откакто не отива на работа, работодателят стартира да ѝ звъни, само че тя не подвига. След това телефонът не отговарял.

Близки и роднините на дамата първи са почнали издирването, като са тръгнали по нормалния ѝ маршрут и разкрили транспортното средство, с което се движела. До него са открити персоналните и движимости, а дамската и чанта била захвърлена в близкия до пътя водоем. 

Кметицата на село Пъдарско също изказа най-искрени съболезнования на фамилията. " Никой човек не съжалява по принудителен метод да изгуби живота си ", добави тя.



" В един интервал от време тя не живееше с него и беше в Пловдив и от известно време се реалокира тук с майка си. Какво да кажа за нея - доста кротка и доста възпитана жена. Днес една грижовна майка беше лишена от възможносатта да се грижи за децата. Такъв случай до в този момент не помня да е имало ", добави още Мария Вълева.

Кметицата сподели и че, мъжът не е бил конфликтен.

" Имали сме естествени връзки като съседи. До в този момент не са постъпвали недоволства да е бил нападателен. И тя не е подавала сигнали до мен нито устно, нито документално ", сподели още Вълева.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР