Ботев Пловдив ще започне подготовка за новия сезон на 10

...
Ботев Пловдив ще започне подготовка за новия сезон на 10
Коментари Харесай

Ботев ще се готви в Правец

Ботев Пловдив ще стартира подготовка за новия сезон на 10 юни (понеделник). " Канарчетата " ще започват въз основата си в " Коматево ", а след това ще имат и лагер. Той ще е в България. Жълто-черните са избрали комплекса в Правец.
Прочетете още
Все още не е ясно по кое време ще е първият формален мач на отбора. Ако Суперкупата бъде 3 юли точно финалът за трофея против Лудогорец ще е първата среща за новия сезон. Възможно е обаче финалът да бъде изменен за по-късна дата. Ако финалът бъде изместен то Ботев ще започва новия сезон на 11 юли (четвъртък) в среща от първия квалификационен кръг в Лига Европа. Ако жълто-черните отпаднат от този шампионат отиват във втория прелиминарен тур в Лигата на конференциите, тъй че имат обезпечени най-малко 4 дуела в Европа.

Спортно-техническия щаб на Ботев към този момент е почнал и работа по договарянето на контролите. Има варианти за два много забавни спаринга в Правец. Единият е с първенеца на Кипър АПОЕЛ Никозия, а другият с Левски, който също се чака да е там на подготовка. Интересното е, че АПОЕЛ бе противник на " канарите " при последното им присъединяване в Европа през 2022 година.

Третата контрола ще е с тим от Израел. Всичко е в развой на договаряне и се чака да бъде оповестено публично при започване на идната седмица, написа " Тема спорт ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР