Ретроградният Меркурий започна на 17 февруари и ще властва до

...
Ретроградният Меркурий започна на 17 февруари и ще властва до
Коментари Харесай

Алена: Борисов и Радев да се готвят за странна съдба при ретроградния Меркурий

Ретроградният Меркурий стартира на 17 февруари и ще господства до 10 март. През този интервал е доста евентуално минусите на политиците да станат по-видими, само че от тях самите зависи дали ще съумеят да ги преодолеят. Това сочи прогнозата на астролога Светлана Тилкова – Алена, представена от в. “Труд ”.

“На всеки от управниците планетата ще “подари ” това, което е сътворил самичък преди ретроградността й, не е поправил грешките си при нейната предходна назадничавост и продължава да ги твори инатливо ”, пояснява астрологът.

Точният интервал, в който Меркурий е назадничав в Риби, е от 17 февруари, 02.54 ч. – 10 март 2020 година – 05.49 ч.

До 10 март, когато Меркурий е назадничав, би трябвало да се внимава с думите и делата, които могат да имат унищожителен темперамент.

“Ретроградността на планетите ни показва личните ни дефекти, които духът не е съумял да преодолее в едно или повече минали прераждания. Всъщност възвратното придвижване на планетите по техните орбити, при което те се връщат в предходното зодиакално съзвездие, се назовава ретроградно в астрофизиката и има своето пояснение в астрологията ”, прецизира Алена.

Тя добавя, че в случай че формираните аспекти на планетата с другите планети са положителни, човек има късмет да промени своите негативни качества, засилени от ретроградността на планета. Ако обаче аспектите са неподходящи, шансът за позитивно развиване е най-малък, даже на доктрина.

“Подчертавам, че комбинацията на назадничав Меркурий с Уран и годината на Плъха може да е както мощно градивна, по този начин и стихийно разрушителна. Затова е редно да се внимава с думите и делата, изключително от страна на държавните мъже ”, споделя Алена.

Премиерът Бойко Борисов издържал предходните ретроградни придвижване на Меркурий, като се въоръжил с самообладание.

“Ако продължи да поддържа този метод на държание, тестванията, които му сервира Меркурий, са елементарно преодолими. Годината му съответствува с годината на Уран, притежател е на компликации, които надмогва ”, прецизира астрологът.

По думите й спорът сред него и президента Румен Радев набира едностранна скорост във щета на президента.

“За да няма спор, е редно, освен това първо за годината ретроградно придвижване на Меркурий, президентът Радев да осъзнае какво е подадена за помиряване ръка ”, пояснява Алена.

Меркурий няма да е благоразположен и към Слави Трифонов, в случай че не се съобрази с интервала.

“Трифонов има съдбоносен път, който изисква да живее отвън родината си. Така и не го съблюдава и по тази причина мина през не малко тествания. Поредната партия е учредил в негова персонална година на другарство, в месец на промени, в ден на несъответствуващи познанства, които имат силата да го провалят. Ако реши да записва партия по време на ретроградния Меркурий, вредата за него ще е както при предходната регистрация, само че този път не поради името, а тъй като композитната дата за началото на ретроградния Меркурий работи в негова щета ”, показва астрологът.

С ретроградното придвижване не се преценяват и от Българска социалистическа партия, споделя тя.

“Грешка е, не за първи път, че номинациите за ръководител на Българска социалистическа партия текат в този интервал. Който и да седне на лидерския стол, компликациите ще валят. Странното е, че композитните карти на спряганите за съществени играчи Корнелия Нинова, Кирил Добрев и Калоян Паргов, обвързани с началото на ретроградния Меркурий, са подвластни на его, предпочитание за власт и пари ”, добавя Алена.

Виж още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР