Ресторанти, кафенета и барове продължават да пренебрегват ограниченията на Здравното

...
Ресторанти, кафенета и барове продължават да пренебрегват ограниченията на Здравното
Коментари Харесай

Полицията окупира култово заведение в Студентски град! Вижте какво завариха вътре! СНИМКИ

Ресторанти, кафенета и питейни заведения не престават да подценяват рестриктивните мерки на Здравното министерство. Оказа се, че столично заведение гази безочливо законите, написа

Проведена е полицейска акция в "Клуб 35 ". Две патрулки са спрели на задния вход на заведението, което се намира в Студентски град. Полицаите са пристигнали по сигнал.

По първична информация вътре е имало към 10 души, били са скрити в задната част на заведението, излиза наяве от информация на Glas.bg. В клуба сега на инспекцията е бли притежателят на заведението Диян Тунджев. Във въпросното заведение, както и в други заведения в столицата се позволяват единствено подбрани хора, които влизат през задния вход, а на пръв взор наподобява по този начин, че заведението не работи.

Подобни сюжети имаше и в нощни заведения в Студентски град, бургаския бар "Харем ", столичния "Eleven ", който пък се снабди с акт. Заведението е било засечено да работи след среднощ, а от там се оправдаха, че ставало дума за частно празненство. Пловдивското заведение "Малката Марица " също подцени заповедите на министъра и отновори порти по време на пандемията.

Какви тъкмо нарушавания е открила полицията и какво ще последва, занапред ще излиза наяве.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР