Бездомник беше смазан до смърт, когато контейнерът за боклук, в

...
Бездомник беше смазан до смърт, когато контейнерът за боклук, в
Коментари Харесай

Мъж заспива в кофа за боклук и е смазан до смърт от камион за боклук

Бездомник беше смачкан до гибел, когато контейнерът за отпадък, в който той спял, беше трансфериран в задната част на камион за отпадък.

Мъжът беше взет и хвърлен в задната част на камиона за отпадък, до момента в който спеше в Арнем, Холандия. Ужасени кофаджии откриха тялото му в задната част на камиона за трошачка, откакто направиха събиране рано сутринта на 7 май.

Според отчети в локалните медии контейнерът е бил разпрострат за събиране от специфичен камион за преработване. Полицията не назова името на жертвата, която нямаше непрекъснато местопребиваване, само че сподели, че той е бил холандски жител.

Говорител на компанията за боклуци сподели пред локалните медии: „ За благополучие рядко се случват сходни произшествия. Все още не ни е известно по какъв начин тъкмо е потърпевш този човек. "

Полицията изясни: „ Мъжът, който се озова в камион за отпадък в Арнем във вторник сутринта, умря от пострадванията си. " Кампанията за бездомните Тони ван ден Херик сподели, че е имала " неприятно предусещане " за един от редов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР