Вашингтон — Конгресменът Виктория Спартц, републиканка от Индиана и първият

...
Вашингтон — Конгресменът Виктория Спартц, републиканка от Индиана и първият
Коментари Харесай

Конгресменът Виктория Спартц е изправена пред първична битка в Индиана

Вашингтон — Конгресменът Виктория Спартц, републиканка от Индиана и първият роден в Украйна член на Конгреса, е изправена пред първично предизвикателство за своето място във вторник.

Спартц беше определен за първи път през 2020 година и избран отново през 2022 година с повече от 20 пункта против конкурент от Демократическата партия. Тя разгласи през февруари 2023 година, че няма да се кандидатира за преизбиране, като сподели, че би трябвало да прекарва повече време със фамилията си, преди да анулира решението си година по-късно.

„ Като човек, израснал под робия, разбирам смисъла на тези предизвикателни времена за нашата република и в случай че моите сътрудници Hoosiers и Бог решат, за мен ще бъде чест да продължа да се боря за тях “, сподели Спартц в изказване тогава.

задграничната помощ за Украйна играе роля в нея окръг. Въпреки че преди този момент гласоподава в интерес на помощта за родината си, Спартц възприе по-консервативен метод към средствата през април, като се застъпи за по-голям контрол на помощта. помощ за Укр...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР