Решението за партията, на която ще бъде връчен третия мандат,

...
Решението за партията, на която ще бъде връчен третия мандат,
Коментари Харесай

Йотова прикани да излезе истината за Nexo и как България пак попадна в международен скандал

Решението за партията, на която ще бъде връчен третия мандат, ще бъде плод на сериозен разбор от страна на президента Румен Радев, заяви вицепрезидента Илияна Йотова, съобщи Българска национална телевизия. 

Тя уточни, че ще бъде определена партията, която има максимален късмет да сплоти други обединения за управническо болшинство и която ще е последовател на политиките на служебното държавно управление.
" Анализират се поръчките на обособените политически партии в българския парламент, диалозите, които те имаха между тях и най-много - главният мотив ще бъде коя ще е тази политическа мощ, която ще има най-голямата опция да направи постоянно държавно управление. От първия ден след последните избори мнението на президентската институция е, че България има потребност от устойчиво държавно управление и постоянен кабинет. Има и едно друго доста значимо съображение - да се продължат политиките на служебното държавно управление, които доведоха до това, че България сега е единствената страна в Европейски Съюз със спад в инфлацията, утешение и непоклатимост във връзка с горива и цени, интернационалните контракти, които да обезпечават тези горива през идващите месеци. Така че този мотив - да имаме непоклатимост и онази партия, която може да подсигурява тази непоклатимост също е значимо. Нека изчакаме президента, той ще даде своите причини ", уточни Йотова. 

Йотова посочи, че остава оптимист за шанса за лъчение на постоянно държавно управление от 48-ото Народно събрание. 

По мотив изказванията за връзки сред настоящи политици и разследваната за измами с криптовалута компания Nexo Йотова разяснява: 

" Нека да излезе цялата истина на бял свят, да се видят - в случай че има такива връзки – споделям, в случай че има, тъй като това са към момента поръчки на други политически партии, които са и техни политически съперници. Ние няма да паднем лесна жертва на тези внушения, тъй като има ДАНС, има и прокуратура, дано те да си свършат работата и да кажат пред цялото българско общество кой какво е правил, по какъв начин се е облагодетелствал, в случай че се е облагодетелствал и за какво България попадна още веднъж в една много неприятна обстановка в интернационален проект ".

Днес вицепрезидентът е в Габрово на честването на 188 години от основаването на Националната Априловска гимназия. Пред паметника на Васил Априлов се организира церемониален обред.
 

 

27 Sep 2022118505 Sep 2022143407 Апр 2022344525 Март 2022161501 Март 2022231316 Фев 20224525КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани10 Яну 2023266911 Яну 202366111 Яну 202353528 Дек 2022847
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР