Решението намалява риска от вирусни инфекции за гостите на хотелиVKEE

...
Решението намалява риска от вирусни инфекции за гостите на хотелиVKEE
Коментари Харесай

Иновативен ключ минимизира докосването до повърхности

Решението понижава риска от вирусни инфекции за гостите на хотели

VKEE е личен ключ за хотелските стаи и съоръжение
(снимка: Лигна Груп)

Международна компания с офиси в България и Англия предлага ин овативна технология за минимизиране на докосването на повърхности, с помощта на която х отелите и техните гости ще могат да понижат риска от предаване на вирусни инфекции като COVID-19.

Лигна Груп е основала VKEE – личен ключ, който гостите могат да употребяват с цел да отключват хотелската си стая и да боравят с всички детайли в хотелското помещение без пряк контакт.

Технологията дава и опция за отдалечено чекиране. Ключът отстранява потребност от хотелските карти и служи като лична ръкохватка за всички мебели в стаята.

Едно от главните преимущества на VKEE е системата за дезинфекциране с UV-C лъчи, която е приложена при чекиране, а хотелските стаи ще разполагат с кутия, която разрешава елементарно дезинфекциране на всевъзможни движимости – ключове, телефон, портфейл. Допълнение към VKEE е и пречистващата система за въздух, която употребява UV-C лъчи.



„ Надявам се, че новият артикул ще усъвършенства потребителското доверие и по този метод ще помогне на хотелите най-малко в някаква степен да възстановят загубите си ”, показа Геновева Христова-Мъри, ръководещ притежател на Лигна.

В момента целият туристически бранш е изправен пред голямо тестване и напън вследствие на пандемията от ковид. За страдание, евентуално още дълго след нея ще остане на дневен ред задачата за възобновяване на доверието в клиентите, че хотелската среда, както и други публични услуги, са безвредни за тях и техните фамилии, описа Анелия Касабова, изпълнителен шеф на Лигна.

VKEE се доставя със система за дезинфекциране с UV-C лъчи
(снимка: Лигна Груп)

„ Целта на VKEE е да ограничи до най-малко потребността от допиране на повърхности в хотелските пространства, които могат да бъдат главен метод за разпространяване на ковид ”, акцентира Касабова.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР